rozenkwekerij

Bedrijfsinfo

Van oude naar nieuwe grond
In 1972 vestigde de familie Bernhard zich in Luttelgeest in de Noordoostpolder. Bram Bernhard legt uit: 'Mijn opa kweekte in Amsterdam groente en bloemen. Vanwege het gebrek aan uitbreidingsmogelijkheden verhuisde het gezin naar de polder toen mijn vader in het bedrijf kwam. Inmiddels staan mijn broer Simon en ik aan het roer. We kweken de snijroos Avalanche+, 200 soorten van het orchideeënras Phalaenopsis en diverse soorten perkgoed en kuipplanten.

Geschiedenisfeiten:

  • 1972: wegens uitbreiding verhuisd van Amsterdam naar Noordoostpolder
  • kwekerij voor snijrozen, orchideeën, perkgoed en kuipplanten
  • duurzame energie-voorziening door geclusterde kassen
  • transportbedrijf voor geconditioneerd vervoer van bloemen en planten


Investeren voor goede kwaliteit en gunstige prijs
De familie Bernhard vindt een goede prijs-kwaliteitsverhouding belangrijk. De rozenkwekerij en de Phalaenopsis-kas zijn geclusterd, waardoor de overtollige warmte en vrijgekomen CO2 de klok rond benut worden. Bram: 'Rozen hebben veel licht en CO2 nodig. De Phalaenopsis wil juist veel warmte en gebruikt alleen 's nachts CO2. We zijn nu gegarandeerd van een duurzame energie-voorziening. In combinatie met ons warmte-cluster, kunnen we kwaliteit leveren tegen een gunstige prijs.'

Geconditioneerd transport voor bloemen en planten
Bernhard Transport verzorgt het dagelijks vervoer van bloemen en planten voor de eigen kwekerij en collega-kwekers van en naar alle veilingen.

Voor meer informatie over de andere bedrijfstakken van de familie Bernhard kijk op www.bernhardplanten.nl, www.bernhardyoungplants.nl en www.bernhardtransport.nl.

 

<h2>bernhardrozen.nl sitemap:</h2> <a href="http://www.bernhardrozen.nl/nl/home">Home</a><br /> <a href="http://www.bernhardrozen.nl/nl/bedrijfsinfo"><b>Bedrijfsinfo</b></a><br /> <a href="http://www.bernhardrozen.nl/nl/assortiment">Assortiment</a><br /> <a href="http://www.bernhardrozen.nl/nl/verzorgingstips">Verzorgingstips</a><br /> <a href="http://www.bernhardrozen.nl/nl/nieuws_1481">Nieuws</a><br /> <a href="http://www.bernhardrozen.nl/nl/vacatures">Vacatures</a><br /> <a href="http://www.bernhardrozen.nl/nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.bernhardrozen.nl/nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://www.bernhardrozen.nl/nl/disclaimer">Disclaimer</a><br /> <a href="http://www.bernhardrozen.nl/nl/nieuws">Nieuws</a><br />