rozenkwekerij

Verzorgingstips

Vers water en schuin afsnijden
Rozen blijven langer mooi als de stelen schuin worden afgesneden. Verwijder de bladeren die in de vaas in contact komen met water. Het is belangrijk dat de vaas goed schoon is. Deze kunt u schoonmaken met chloor. Spoel de vaas daarna goed om met schoon water.

Korte tips:

  • snij de rozenstelen schuin af
  • alleen een schone vaas gebruiken
  • voeg aan het water snijbloemenvoeding of een paar druppels chloor toe
  • vul de vaas regelmatig bij
  • vermijd direct zonlicht en tocht


Voeding en schoon water
Zet de bloemen in koud water met snijbloemenvoeding. U kunt er ook voor kiezen om een paar druppeltjes chloor toe te voegen in plaats van snijbloemenvoedsel. Bijkomend voordeel is dat het water langer schoon blijft.
Vul de vaas regelmatig bij met schoon, vers water. Zet de rozen niet direct in de zon of op de tocht.


<h2>bernhardrozen.nl sitemap:</h2> <a href="http://www.bernhardrozen.nl/nl/home">Home</a><br /> <a href="http://www.bernhardrozen.nl/nl/bedrijfsinfo">Bedrijfsinfo</a><br /> <a href="http://www.bernhardrozen.nl/nl/assortiment">Assortiment</a><br /> <a href="http://www.bernhardrozen.nl/nl/verzorgingstips"><b>Verzorgingstips</b></a><br /> <a href="http://www.bernhardrozen.nl/nl/nieuws_1481">Nieuws</a><br /> <a href="http://www.bernhardrozen.nl/nl/vacatures">Vacatures</a><br /> <a href="http://www.bernhardrozen.nl/nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.bernhardrozen.nl/nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://www.bernhardrozen.nl/nl/disclaimer">Disclaimer</a><br /> <a href="http://www.bernhardrozen.nl/nl/nieuws">Nieuws</a><br />